• fiber laser cutting machine
  • 3D laser cutting machine
  • METALEX 2017 THAILAND

sing kita

GWEIKE ditetepake ing Juli 2004, ndarbeni luwih saka 500 meter saka nggoleki lan ruang kantor, luwih saka 26000 meter factory.All mesin liwati bukti asli Uni Eropa CE, certificate Amérika FDA lan sertifikasi kanggo ISO 9001. Products didol kanggo Amerika Serikat, Kanada, Australia, Europe, South Asia wétan, Afrika etc, luwih saka 100 negara lan wilayah, lan sumber layanan OEM kanggo luwih saka 30 pabrik.

sinau More

kok milih kita

  • Teknologi Support

    Teknologi Support

    Kita bakal ngirim engineer kita kanggo 'Panggonan kanggo nginstal, nyoba mesin, lan kanggo olahraga pelanggan' pelanggan teknisi, engineer kita bakal tetep ing panggonan pelanggan 'kanggo 5-7 dina, pelanggan kudu mbayar karcis online babak-trip / Hotel / Fees pangan kanggo engineer kita.
  • pameran Support

    pameran Support

    agen kita kudu technical support kita ing gambar sing, engineer kita bakal pindhah menyang gambar lan bisa bebarengan, pelanggan kudu mbayar online karcis / hotels Fees babak-trip / pangan kanggo engineer kita.
  • layanan

    layanan

    24hours layanan online teknisi Pelanggan 'bisa tetep ing tutul karo engineer kita ing sembarang wektu, liwat wechat / whatsapp / telpon seluler utawa email, engineer kita bakal bantuan kanggo ngatasi masalah sanalika bisa.

Products Bintang

ndeleng kabeh produk
  • customer saran

    Customer tujuan, kita wis nyediakake layanan kualitas kanggo pelanggan ing luwih saka 90 negara lan wilayah donya.
  • CARA IT WORKS?

    Gambar nglereni paling asli, supaya ngerti carane mesin kita dianggo, ngijini sampeyan dadi cedhak GWEIKE Pesona serat laser machine nglereni.

News Company

Kabeh News
WhatsApp Online Chat !