• fiber laser cutting machine
  • 3D laser cutting machine
  • METALEX 2017 THAILAND

saha kami

GWEIKE dijieun dina bulan Juli 2004, owns leuwih ti 500 méter pasagi nalungtik tur spasi kantor, leuwih ti 26000 méter pasagi factory.All mesin lulus auténtikasi Uni Éropa CE, sertipikat Amérika FDA sarta Certified kana ISO 9001. Produk anu dijual ka AS, Kanada, Australia, Éropa, Selatan Asia wétan, Afrika jsb, leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon, sarta suplai jasa OEM pikeun leuwih ti 30 manufactures.

Diajar deui

naha milih kami

  • téhnologi Rojongan

    téhnologi Rojongan

    Urang bakal dikirim insinyur urang pikeun 'tempat pikeun mantuan install, nguji mesin, sarta pikeun ngalatih konsumén' konsumén technicians, insinyur urang bakal cicing di tempat nasabah 'keur 5-7 poé, konsumén kedah mayar tiket hawa babak-lalampahan / hotél / waragad dahareun pikeun insinyur urang.
  • pameran Rojongan

    pameran Rojongan

    agen urang butuh rojongan teknis urang di acara maranéhanana, insinyur urang baris buka acara Anjeun tur gawé bareng, konsumén kedah mayar hawa tiket / hotél waragad babak-lalampahan / dahareun pikeun insinyur urang.
  • jasa

    jasa

    24hours layanan online technicians The konsumén 'tiasa tetep di kabaran ku insinyur urang iraha wae, ngaliwatan wechat / whatsapp / handphone atawa email, insinyur urang bakal ngabantu pikeun ngajawab masalah anjeun pas mungkin.

Produk Artikel

nempo sakabeh produk
  • eupan balik customer

    Customer berorientasi, urang geus nyadiakeun jasa kualitas pikeun konsumén di leuwih ti 90 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya.
  • CARA gawéna?

    Gambar motong paling otentik, hayu anjeun terang kumaha mesin kami jalan, sahingga maneh jadi deukeut jeung GWEIKE pesona serat laser mesin motong.

News parusahaan

kabéh News
WhatsApp Online Chat !